Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Barion bankkártyás fizetési tájékoztató

Üdvözlünk a Barion biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Ásvány Manufaktúra Webáruházban!

 

Mit jelent a Barion™?

 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Fizess kényelmesen bankkártyával

 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad.

Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

 

Fizetéshez használható kártyák

 
  • Mastercard vagy Maestro bankkártya

  • Visa vagy Visa Elektron bankkártya

  • American Express bankkártya

 

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

 

Ha nincs bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenleged, amely átutalással vagy készpénz befizetéssel 

tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

Ingyenes

 

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincs és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz küldése és fogadása ingyenes, és az is marad.

Nincs havi díj sem 

 

Kövesd a vásárlásaidat

 

A barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

 

Első a biztonság

 

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindíg ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zőld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

 

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanusítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek  biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 

A Barion fizetés lépései

 

Válaszd ki a "Bankkártyás fizetés Barionnal" fizetési módot, majd a Szállítási és Adatvédelmi feltételek elfogadása után kattints a "Fizetés Barionnal" gombra!

 

Fizetés bankkártya adatok megadásával

 

Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Visa Elektron vagy American Express bankkártyával. A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez barion regisztráció nem szükséges, és a Szállítási és Adatvédelmi feltételek elfogadása kötelező.

 

Fizetés Barion Tárcával

Fizetés eltárolt bankkártyával

 

Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Visa Elektron vagy American Express bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.

 

Fizetés előre feltöltött Barion egyenleggel

 

Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik érvényes Barion regisztrációval (és nem rendelkezik bankkártyával). A fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Az egyenleg úgynevezett elektronikus pénz, amely előre feltölthető készpénzbefizetéssel a barion feltöltő pontokon, valamint átutalással bankszámláról (sürgős esetben bankkártyáról is)

Keresés