Főoldal seo Szöveg

ÁSVÁNY KARKÖTŐ

Ásvány karkötő viselése, manapság a virágkorát éli. Egy ásvány kőből, féldrágakőből készített karkötő egyszerre divatos és elegáns is.

A természetes kőből készült karkötőket, szépséged mellett gyakran litoterápiás tulajdonságaik vagy a horoszkóp jelük miatt választják a vásárlók.

 

 

Az ásvány ékszer kedvelők mellett, a kézműves ékszerkészítők is megtalálnak mindent a munkájukhoz, választékunkban.

Karkötő modelljeinket kétsoros gumi szálra fűzzük. Vevőink jelenleg közel 50 féle fajtájú, mérőjű és alakú gyöngy közül választhatnak.

A karkötőket kizárólag eredeti ásványokból és féldrágakövekből készítjük.

A gyöngyök alapos válogatás után kerülnek felhasználásra.

12.500 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén ingyenes szállítást biztosítunk magyarország területén.

 

Az ásványkövek, féldrágakövek és drágakövek jótékony hatását már több ezer éve ismerik az emberek.

A természetes kőből készült ásvány ékszerek tulajdonságai ismertek a litoterápiában.

Jótékony hatással vannak egészségünkre, életminőségünkre, sikereinkre és személyes fejlődésünkre, így segítenek abban, hogy alternatív módon kezeljük panaszainkat.

Minden természetes kő rezgéseket bocsát ki. Ezek a rezgések jótékony hatással vannak a testünkre és az elménkre.

 

Természetes kőből készült karkötők viselése során lehetővé válik számunkra, hogy megtapasztaljuk előnyös hatásaikat. Ha meg akarjuk őrizni az egészségünket , vagy meg akarja védeni magunkat az élet veszélyei ellen.

Nézzünk példaként egy három ásványból készült karkötőt:

Bikaszem-Sólyomszem-Tigrisszem

Bárhová is mész, megvéd az irigységtől, és segít abban, hogy sikeres legyél minden tevékenységedben.

Kombinálja a sólyomszem védő erejét a bikaszem bátorságával és kitartásával, valamint a tigrisszem derűjével.

E három kő terápiás tulajdonságai lenyűgözőek, akár karkötőként, akár nyakláncként viseled őket.

 

A sólyomszem segít a légzőszervi betegségek kezelésében, a bikaszem az ízületi fájdalmak enyhítésében jeleskedik, a tigrisszem tökéletes a test energiájához és az emésztőrendszer megerősítéséhez

Az achát olyan embereknek nyújthat segítséget, akik szeretnék kezelni a visszatérő migrént, azoknak, akik hátfájásban szenvednek, és azoknak, akiknek nincsenek rendben a gondolatai. Ne habozz megrendelni egy ásvány karkötőt vagy nyakláncot, hogy erősebb legyen az emésztőrendszered és a légzőrendszered!

A webáruházunkban megtalálható karkötők, különböző méretekben kaphatók.

Az amazonit lenyűgöző kő, mert semlegesíti a körülötted áramló elektromágneses hullámokat.

Egy ásvány ékszer és karkötő segítséget nyújt a nyugalom visszaszerzésében is stressz vagy intenzív érzelmi sokk esetén.

Az oldalán található Howlite karkötő segít a fogyni vágyóknak. Ez a természetes kő, akár karkötő, akár nyaklánc, akár medál formájában, ideális a csontok megerősítésére, az emésztés fellendítésére és a bőr tonizálására is.

Az Ásvány Manufaktúra Webáruházunkban bemutatott ékszerek (karkötők stb.) 1-2 napos kiszállítással állnak rendelkezésedre.

TERMÉSZETES ÁSVÁNY KÖVEKBŐL KÉSZÜLT KARKÖTŐK ÉS A HOROSZKÓP JELEK
Az ásvány ékszereket alkotó természetes ásvány kövek (például egy medál) kiválasztása a horoszkópnak (állatöv jelnek) megfelelően is történhet, így minden nap megvédenek ,szerencsét hozzanak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy minden amit csinálsz, sikerüljön.

A Bak vörös jáspist, ónixot, ametisztet, kalcedont, hegyikristályt, malachitot, hematitot, holdkövet és fekete achátot választ.

A Vízöntő leginkább az ametisztet, vörös jáspist, hegyikristályt, türkizt, sólyomszemet, fekete obszidiánt, hópehely obszidiánt, a bikaszem ásványt választja karkötőjének.

A Halak az amazonit, ametiszt, jáde, citrin, kalcedon, hegyikristály, szodalit, rózsakvarc ékszert választja.

Kos, válassza az ametiszt, vörös jáspis, türkiz, hegyikristály, hematit, rózsakvarc, gránát, karneol, lapis lazuli, turmalin ékszereket.

A Bika választja a fekete achát karkötőt vagy nyakláncot, hegyikristályt, hematitot, aventurint, labradoritot, rózsakvarcot, zöld jadét, heliotrópot, jáspist, türkizt, akvamarin.

Az Ikrek karkötőnek vagy más egyéb ékszernek sólyomszeme, bikaszem, kalcedon, karneol, malachit, vörös jáspis, citrin vagy howlit ásványt választhatnak.

A Rák ékszereket (medált, nyakláncot vagy karkötőt) rendelhet rózsakvarcból, holdkőből, obszidiánból, kalcedonból, karneolból, labradoritból, zöld jadéból, hegyikristályból, achátból, turmalinból.

Az Oroszlán malachitot, vörös jáspist, fekete achátot, karneolt, hegyikristályt, citrint, hematitot, tájkép jáspist fog kérni.

Szűz választhatja a bikaszemet, sólyomszemet, hegyikristályt, vörös jáspist, a malachitot, a howlitot, a labradoritot, achátot, a citrint, ametisztet és az amazonitot.

A Mérleg a karkötőt vagy más ékszert citrin, sólyomszem, malachit, zöld jáde, hegyikristály, heliotrop ásványból is választja.

A Skorpió legjobb karkötői a malachit, a sólyomszem, a vörös jáspis, a bikaszem, a hegyikristály, a malachit, a hematit és a fekete achát ásványból készülnek.

A Nyilas ha karkötőt választ, a fekete achátot, ametisztet, hegyikristályt, szodalitot, labradoritot, rózsakvarcot, kalcedont, lapis lazulitot részesíti előnyben.

CSAKRA KARKÖTŐ, CSAKRA ÉKSZEREK, CSAKRA KÖVEK ÉS CSAKRÁK
A csakrák a buddhizmus és hinduizmus szerint a test energiaközpontjai.

Évszázadokkal ezelőtt az emberek már megértették, hogy a testünk energia egyensúlya befolyásolja egészségünket és életminőségünket, és ez az állítás ma is igaz.

Ha csakrákról beszélünk, megkülönböztetünk 7 különböző színű csakrát, amelyeket ki kell egyensúlyozni, amint problémákat érzünk az egyes területeken.

Ahhoz, hogy kinyissuk a csakrákat és összehangoljuk őket egymással, jó módszer ha jóga és meditációs gyakorlatokat végzünk egy nyugodt, csendes helyen.

Ne felejtsd el ilyenkor felvenni karkötődet vagy akár karkötőidet, hogy élvezhesd azok minden előnyét!

Itt találod csakra karkötő kínálatunkat, amelyeket használni tudsz az adott csakráktól függően a feloldáshoz vagy a harmonizáláshoz.

Az Ásvány Manufaktúra ékszer webáruház mindazok számára érdekes lehet, akik szeretik az ásvány ékszereket és valami különlegeset keresnek.

Kínálatunkban minőségi féldrágakő és ásvány ékszerek találhatók, melyek kézi munkával, szeretettel és szakértelemmel készülnek.

Ékszer webáruházunk egyedi ékszerek széles választékát kínálja, minden ízléshez és minden alkalomra megtalálod a kedvenc ékszereidet, korrekt árakon.

Ásvány karkötőinkhez kiváló minőségű természetes anyagokat használunk, melyeket gondosan, kézzel készítünk. Ismerd meg ékszer webáruházunk széles választékát.

Ékszer kínálatunk könnyen átlátható kategóriákba van rendezve, melyeket egy-két kattintással elérhetsz. Minden egyes ékszerre vonatkozó összes releváns adatot összefoglaltuk számodra a termékoldaloakon.

Webáruházunkban ásványokból, édesvizi gyöngyből és féldrágakövekből készített karkötőket és nyakláncokat találsz. Karkötő webáruházunk a klasszikus ásvány, kő és gyöngy karkötők és nyakláncok mellett olyan szokatlan alkotásokat is kínál, amelyek igazán szemet gyönyörködtető ékszerré válnak munkánk során.

Online ékszerboltunkban a kész karkötőkön kívül, külön medálokat is kínálunk, amelyeket ha kiválasztasz, mi kombináljuk a kedvenc karkötőddel. Így készíthetjük el saját egyéni és személyes ásvány karkötődet, kollekciónk medáljaival.

Hogy sokáig élvezhesd ásványgyöngy vagy féldrágakő karkötődet, karkötőink dupla gumis damilra vannak felfűzve, amelyre jellemző a magas szakítószilárdság.

Így a nálunk vásárolt ékszerek a hétköznapokban és az ünnepek során egyaránt viselhetők.

Annak érdekében, hogy a karkötő pontosan illeszkedjen a karodra, meg kell adnod a csuklód méretét. Ékszer webáruházunk a karkötő méretének megadásához részletes leírást kínál.

Ékszer webáruházunkban minden alkalomra találsz fülbevalók nagy választékát. Az egyszerű fülbevalók kiemelik a klasszikus megjelenést, pazar fülbevalóink ​​pedig különleges alkalmakkor szemet gyönyörködtetnek.

Ékszer webáruházunkban esküvődre is találsz drágakő ékszereket a fehér és a krém különböző árnyalataiban. Életed legszebb napjára ékszer webáruházunkban összeállíthatsz egy egyedi szettet fülbevalóból, nyakláncból és karkötőkből.

Drágakő ékszereink egymással kombinálhatók, ékszer webáruházunkban minden ékszerhez találsz hozzáillő karkötőt, nyakláncot, fülbevalót vagy medált. Ásvány Manufaktúra webáruházban a keresőfunkció segítségével kiválaszthatod a keresett ékszert ásványok szerint is.