Achát ásvány hatása

 

Achát hatása: gondolattisztító, egyensúly teremtő (test-, lélek-, szellemben egyaránt), emésztést segítő. Achát ásvány hatása még. hogy támogathatja a realitásérzék, a gyakorlatias gondolkodás fejlődését és a könnyed problémamegoldást.

 

ACHÁT: AZ EGYENSÚLY, A VÉDELEM ÉS AZ EGÉSZSÉG KÖVE

Az achát, egy sokféle színben megtalálható ásvány amely a kvarc és oxidok csoportjába tartozik.

Színei; szürke, kék, zöld, barna, lila, fekete, narancssárga, fehér, vörös, sárga, szürkéskék.

Az achát az energiaegyensúly, a testi gyógyulás, az életerő és a szellemi védelem köve.

Nagy gyógyító erővel rendelkezik, kiegyensúlyozza és energizálja a csakrákat, élénkíti a testet, segít felébreszteni belső erőnket és a negatív energiát pozitívvá alakítani.

Kiegyensúlyozza a jin és jang energiákat, megnyugtatja az érzelmeket, fokozza a környezet energiáját és védi személyes energiamezőnket (auránkat).

 

AZ ACHÁT KŐ HATÁSA 

Az Achát elősegíti valódi énünk elfogadását, serkenti az önbizalmat, növeli tudatunkat és arra ösztönöz, hogy több boldogsággal és optimizmussal lássuk az életet.

Rezgései kedveznek az emlékezetnek, javítják a koncentrációt, erősítik az elmét, megnövelik a környezet energiáit és harmonizálják a személyes energiamezőnket.

Ez a szellemi fejlődésnek is kedvez, kiegyensúlyozza az érzelmeket és az elmét, és a hagyományok szerint elősegíti a gazdagság és a váratlan jövedelmek vonzását.

Az achátok – a litoterápia szerint hasznosak az emésztőrendszer, a gyomorfekély, a női betegségek vagy a meddőség kezelésében.

Az achátok a pszichénkre is hatással vannak. Segíti a befelé fordulást és ezáltal könnyebben tudunk saját dolgainkra rálátni és megoldani a promlémákat.

Fokozza az önbizalmat és a  lelkistabilitást.

Segítenek az önbecsülés erősítésében, az érzelmek kiegyensúlyozásában, a stressz enyhítésében, valamint megkönnyítik a kihívásokkal való megbirkózás és önmagunk felfedezését.

 

AZ ACHÁT TERÁPIÁS HATÁSA

Viseld ékszerként vagy helyezd a megfelelő csakrádra akár zsebben is hordhatod, hogy érezni tudd hatását.

A szív fölé helyezve gyógyítja az érzelmi betegségeket, amelyek megakadályozzák a szeretet elfogadását.

A hasra helyezve az Achát serkenti az emésztési folyamatot és enyhíti a gyomorhurutot.

Ennek a kőnek a gyógyhatása javítja a szemet, a gyomrot, és a méhet, erősíti az ereket és kedvező hatással van a bőrproblémákra.

 

AZ ACHÁTOK TÍPUSAI

Kék achát: Finom energiája lehűti és ellazítja, elősegíti a békét és boldogságot, enyhíti a stresszt, harmonizálja az elmét és növeli a spiritualitást. 

Segít a gondolatok és érzések szabad kifejezésében, és enyhíti a váll és a nyak problémáit.

Dendrit achát: A teljesség köveként ismert. Békés környezetet teremt, és arra ösztönöz minket, hogy élvezzük az élet minden pillanatát.

Megnyitja és igazítja a csakrákat, gyógyítja az idegrendszert és az olyan betegségeket, mint a neuralgia. Hasznos kő a növények és maga a Föld gyógyítására.

Tűz achát :  Erős védő és vitalizáló energiával rendelkezik, amely képes kiküszöbölni a fáradtságot, vonzani a sikert, növelni az önbecsülést és az önbizalmat.

Minden szinten stimulálja a vitalitást. Jó a gyomor, az idegrendszer és az endokrin rendszer, valamint a keringési panaszok kezelésére.

Moha achát: Élénkíti a lelket, inspirál minket arra, hogy lássuk a körülöttünk lévő szépséget. Az optimizmus, az új kezdetek köve, amely a gazdagsághoz és a bőséghez kapcsolódik.

Hosszan tartó betegségekkel is felveszi a küzdelmet, tisztítja a keringési rendszert és erősíti az immunrendszert, kezeli a gyulladásokat, az influenzát és a megfázásokat.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ACHÁT KÖVET

Az energetikai védelem, az egészség erősítése, a jólét vonzása és az aurád kiegyensúlyozása, valamint a létfontosságú energiád növelése érdekében viselj egy Achát ásvány karkötőt vagy más ahát ékszert mindennapi életed során.

Terápiás hatásainak felhasználásához helyezd a kezelni kívánt helyre, és hagyd hatni 30 perc és 2 óra között.

Ha az Achátot az otthonod energia feltöltésére és tisztítására kívánod használni, válassz egy méretben megfelelő Achátot, és hagyd a nappaliban vagy a hálószobájában egy fix helyen.

 

AZ ACHÁT FELHASZNÁLÁSA ÉS ALKALMAZÁSA

  • Az egyensúly és a harmónia elősegítése
  • Segítség a meditációban (megkönnyíti, védi és segíti a mélyebb állapotok elérését)
  • A fizikai és mentális test megtisztítása
  • Erősítse az intuíciót és ébressze fel a magasabb csakrákat
  • Ékszerkészítés (gyönyörű színe és fénye miatt)
  • A rossz hatások és negatív energiák elleni védelem köve

 

HOL TALÁLHATSZ EREDETI ACHÁTBÓL KÉSZÍTETT ÉKSZEREKET?

Online webáruházunkban az achátból készített ékszerek számtalan formában megtalálhatóak.

100% -ban eredeti kövekkel dolgozunk és minden nálunk vásárolt ékszerre ezt 100%-ig garantáljuk.

 

   Főoldal