Páros karkötők

Páros karkötők kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Nézze meg Páros karkötők kategóriánk kínálatát.

összesen 12 termék
rozsakvarc jaspis paros asvany karkoto 2496
Újdonság
7 800 Ft

Rózsakvarc, jáspis páros ásvány karkötő rózsakvarcca, matt térkép jáspissal és cirkóniás köztesekkel Termékleírás : Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Kód: 2496
kunzit szelenit angelit hegyikristaly paros karkoto 2162
8 664 Ft

Kunzit, szelenit, angelit, hegyikristály páros ásvány karkötő roppantott hegyikristállyal, kunzittal, szelenittel, angelittel és cirkon köztesekkel

Kód: 2162
Hegyikristály jade akvamarin páros karkötő 2153
8 832 Ft

Hegyikristály, jade, akvamarin páros ásvány karkötő, roppantott hegyikristállyal és angyalszárnnyal

Kód: 2153
Rózsakvarc lávakő páros ásvány karkötő 8974
7 840 Ft

Rózsakvarc, lávakő páros ásvány karkötő

Kód: 1886
Rózsakvarc labradorit páros ásvány karkötő 8981
8 150 Ft

Szerelem vonzó páros ásvány karkötő rózsakvarccal és labradorittal

Kód: 1883
Ónix howlit tigrisszem páros ásvány karkötő 2585
8 252 Ft

Ónix, howlit, tigrisszem páros ásvány karkötő

Kód: 1880
Karneol hematit páros ásvány karkötő 1353
7 986 Ft

Karneol, hematit páros ásvány karkötő

Kód: 1874
Jáspis tejkvarc páros ásvány karkötő 8984
7 428 Ft

Jáspis, tejkvarc páros ásvány karkötő

Kód: 1871
Jáspis rózsakvarc páros ásvány karkötő 4560
8 254 Ft

Jáspis, rózsakvarc páros ásvány karkötő zöld foltos jáspissal és rózsakvarccal

Kód: 1868
Jáspis riverstone páros ásvány karkötő 1572
7 840 Ft

Jáspis, riverstone páros ásvány karkötő picasso jáspissal és riverstone kővel

Kód: 1865
Hegyikristály tejkvarc hematit páros karkötő 1202
8 664 Ft

Hegyikristály, tejkvarc, hematit páros ásvány karkötő roppantott hegyikristállyal, tejkvarccal, rózsaszínű hematittal és rose gold církon szívvel

Kód: 1856
Jáspis riverstone páros ásvány karkötő 1748
7 940 Ft

Jáspis, riverstone páros ásvány karkötő kambala jáspissal és riverstone kővel

Kód: 1850

Páros Karkötők: Az Összetartozás elegáns szimbólumai

A páros karkötők az emberek összetartozását szimbolizáló ékszerek, melyek a szeretet, kötődés és összekapcsolódás jelképeivé váltak. Ezek az elegáns darabok nem csupán stílusos kiegészítők, hanem mély érzelmi üzeneteket is hordoznak. Egy páros karkötő viselése nem csak az egyediséget fejezi ki, hanem az egymáshoz való ragaszkodást is hangsúlyozza.

Egyedi elegancia és személyesség

A páros karkötők lehetőséget biztosítanak az összetartozás kinyilvánítására. Ezek az ékszerek számos anyagból, kialakításból és stílusból választhatók, hogy teljes mértékben kifejezzék a viselők személyes ízlését és kapcsolatuk egyediségét. Személyre szabott részletekkel még mélyebb és jelentéssel telítetté válnak.

 

Egység a két karkötőn

A páros karkötők nem csak két egyedi ékszer, hanem egy egységes üzenet hordozója is. Viselőik szimbolizálják a köztük lévő erős érzelmi kapcsolatot, és azt, hogy egymással összetartoznak. Egy páros karkötő rendkívüli módon mutatja be, hogy a két személy egy egységet alkot, miközben a két ékszer közötti harmóniát is kifejezi.

 

Érzelmi töltet és üzenet

Egy páros karkötő viselése nem csak az eleganciát hangsúlyozza, hanem mélyebb érzelmi töltettel is felruházza az ékszert. Amikor viselői rápillantanak, emlékeztetik magukat az egymás iránti szeretetre és törődésre. Ezen kívül  ezek az ékszerek gyakran a közös élményekre és emlékekre is emlékeztetnek.

 

Ajándékozd az érzelmid kifejezését

A páros karkötők tökéletes ajándékok lehetnek számtalan alkalomra. Legyen az évforduló, Valentin nap vagy bármely más különleges esemény, ezek az ékszerek kimondják az érzelmeket, amelyeket a szavak néha nehéz kifejezni. Egy ajándék páros karkötő elmondja: "Fontos vagy nekem" és "Összetartozunk".

 

Összegzés

A páros karkötők nem csak egyszerű ékszerek, hanem érzelmek és kötődés kifejezői is. Ezek az elegáns és egyedi darabok az összekapcsolódás szép jelképei, amelyek hordozzák a szeretet, kötődés és egység üzenetét. A páros karkötők emlékeztetnek arra, hogy bárhol is járjunk az életben, mindig van egy szívünkhez közel álló személy, akihez kötődünk.