Belső nyugalom, védő, önbizalom növelő, földelő karkötő

–5 %
belso nyugalom vedo onbizalom novelo foldelo karkoto
5 720 Ft 5 992 Ft 6 264 Ft 6 536 Ft 6 808 Ft 7 080 Ft 5 720 Ft-tól –5 % 5 434 Ft 5 692 Ft 5 951 Ft 6 209 Ft 6 468 Ft 6 726 Ft 5 434 Ft-tól
Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.07.24 2024.07.24 2024.07.24 2024.07.24 2024.07.24 2024.07.24 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Belső nyugalom, védő, önbizalom növelő, földelő ásvány karkötő malachittal, fazettált zafírral, hegyikristállyal, fekete turmalinnal, prehnittel, citrinnel, mohaacháttal, rózsakvarccal és fluorittal

Termékleírás :

Gyöngyök mérete: 

 • 8 mm-es ásványgyöngyök
 • 4 mm-es fazettált Zafír

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Malachit

Malachit hatása: erős hatású kő, női szervekre van nagyon jó hatással, szülést könnyítő, szerencsehozó, harmóniateremtő, méregtelenítő hatású, idegrendszer erősítő, vérnyomáscsökkentő, ízületi gyulladás csökkentő, kitartást növelő, elektromágneses szmog ellen, spirituális fejlődés köve

Csillagjegy: Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő

Csakra: szívcsakra

Szellemi terület: Kalandvágyunkat, képzelőerőnket erősíti, intenzívebbé és kalandosabbá teszi életünket. Együttérzést erősítő, tudatosító és segítő kő, intenzív hatásokkal. Egyik legmisztikusabb és csodálatosabb kő, nagyon sok információval képes ellátni amit magunknak kell értelmeznünk.

Lelki terület: Mélyebbé teszi az érzelmi életet, átsegít a szexuális nehézségeken, gátlásokat old.

Mentális terület: Fejleszti a képzelőerőt és a döntőképességet. Megfigyelő képességünket javíthatja.

Test: Serkenti az agyat, az idegeket és a májat, méregtelenít, segít a reumán, a görcsökön és a menstruációs panaszokon.

 

Zafír

Zafír hatása: Különleges színét és ragyogását sokan vonzónak találják. A követ évszázadok óta ékszerként és spirituális célra használják. Az általános hatások között szerepel az egyensúlyteremtés, a mentális tisztaság és a bölcsesség megerősítése.

Csillagjegy: 

 • Kos
  • A kos csillagjegy szülöttei számára a zafír segít erősíteni az önbizalmat és a vezetői képességeket.
 • Bika
  • A bikák számára a zafír nyugalmat és stabilitást hoz az életükbe, segítve őket a változásokkal való megküzdésben.
 • Ikrek
  • Az ikreknek segíthet a zafír az érzelmi stabilitás megtartásában és a kommunikációs képességek fejlesztésében.

Csakra:

 • Harmadik szem csakra
  • A zafír segíthet aktiválni és tisztítani a harmadik szem csakrát, javítva az intuíciót és a spirituális érzékenységet.
 • Tork csakra
  • Ezen a területen a zafír segíthet az önkifejezésben és a kommunikáció javításában, különösen az őszinteség és az egyértelműség terén.

Szellemi terület

 • Meditáció
  • A zafírt gyakran használják meditáció során a mentális tisztaság és a mély belső békesség eléréséhez.
 • Tanulás
  • A követ hordva könnyebb koncentrálni és tanulni, segítve a szellemi fejlődést és a tudás megszerzését.

Lelki terület

 • Stresszkezelés
  • A zafír segíthet leküzdeni a stresszt és a lelki feszültséget, valamint javítja az alvást és a pihenést.
 • Önismeret
  • A követ gyakran használják önismereti munkában, segítve az egyéni erősségek és gyengeségek jobb megértését.

Mentális terület

 • Önbizalom
  • A zafír segíthet növelni az önbizalmat és az önértékelést, ami elősegítheti a sikeres döntéshozatalt és a pozitív gondolkodást.
 • Stresszcsökkentés
  • A zafír segíthet csökkenteni a szorongást és a mentális feszültséget, elősegítve a nyugodt gondolkodást és a problémamegoldást.

Test

 • Fizikai egészség
  • A zafír energetikai hatásai pozitívan befolyásolhatják az egészséget, például segíthetnek a fejfájások, migrén és alvásproblémák enyhítésében.
 • Immunrendszer
  • A zafír támogathatja az immunrendszer erősítését, ami segíthet az egészség megőrzésében és a betegségek elleni védekezésben.

 

Hegyikristály

Hegyikristály hatása: energetizáló, védő, immunrendszer erősítő, agyi funkciók erősítése, méregtelenítő, a többi ásványok hatását erősíti

Csillagjegy: összes

Csakra: gyökércsakra, napfonat csakra, nemi csakra, szívcsakra, homlokcsakra, koronacsakra

Szellemi terület: Világosság, semlegesség. Tudatosságunk megélése.

Lelki terület: Erősíti a saját álláspontot, fejleszti az emlékező tehetséget. Elfelejtett adottságaink ismételt megtalálása.

Mentális terület: Javítja az érzékelést, tudatossá tesz, világossá teszi a gondolkodást.

Test: Serkenti az energiaáramlást, erősíti az idegek, az agyféltekéket összehangolja, serkenti a mirigyek működését, enyhíti a fájdalmat és csökkenti a duzzanatot.

 

Turmalin

Turmalin hatása: belső béke teremtő, energetizáló, védő, önmegvalósítást segítő, földelő, csakratisztító, színétől függően más más hatása lehet még

Horoszkóp: Mérleg, Skorpió, Bak, Kos, Bika, Ikrek

Csakra: szívcsakra

Szellemi terület: Test, lélek, szellem, és éertelem harmonikus egységét segíti megteremteni.

Lelki terület: Beleérző és együtt érző képesség erősítése, segít az álmok megélésében lehet az éber álom is.

Mentális terület: Képszerű gondolkodást, látképünket bővíti.

Test: vízháztartás, égési sérülések gyógyulását segíti, immunrendszer működést  serkenti, fájdalomcsillapító

 

Prehnit

Prehnit hatása: A Prehnit egy ásvány, amely nyugalmat és belső békét hoz az életbe. Segít az érzelmi gyógyulásban és az empátia erősítésében, miközben támogatja a személyes harmóniát és az egyensúlyt. Meditáció során segít a mentális csend és a spirituális fejlődés elérésében, továbbá növeli a kreativitást és segíti az önismeretet. Az energetikai hatásai pedig pozitívan befolyásolják a fizikai egészséget is, például az emésztést és az immunrendszert erősítve.

Csillagjegy: Mérleg  -  A prehnit különösen pozitív hatással lehet a mérlegekre, segítve őket a döntéshozatalban és az egyensúly megtartásában. Nyilas  -  A nyilas csillagjegy szülöttei számára a prehnit segíthet az optimizmus és az önbizalom növelésében

Csakra: Szívcsakra  -  A prehnit segíthet megerősíteni a szívcsakrát, elősegítve az érzelmi gyógyulást és az empátiát. Harmadik szem csakra  -  Ezen a területen a prehnit segíthet növelni az intuíciót és a spirituális érzékenységet.

Szellemi terület: Meditáció  -  A prehnitot gyakran használják meditáció során a mentális csend és a belső béke eléréséhez. Kreativitás  -  A követ alkotók és művészek is használják a kreativitás fokozására és az inspirációhoz.

Lelki terület: Stresszkezelés  -  A prehnit segíthet leküzdeni a stresszt és a lelki feszültséget, elősegítve a nyugodt életet. Önismeret  -  A követ gyakran használják önismereti munkában, segítve az egyéni erősségek és gyengeségek jobb megértését.

Mentális terület: Belső béke  -  A prehnit elősegítheti a mentális harmóniát és a belső béke megteremtését, segítve a stressz és a szorongás csökkentését. Koncentráció  -  A prehnit segíthet javítani a koncentrációt és a mentális éberséget, ami elősegítheti a hatékony tanulást és munkavégzést.

Test: Fizikai egészség  -  A prehnit energetikai hatásai pozitívan befolyásolhatják az egészséget, például segíthetnek az emésztési problémák enyhítésében. Immunrendszer  -  A prehnit támogathatja az immunrendszer erősítését, ami segíthet az egészség megőrzésében és a betegségek elleni védekezésben.

 

Citrin

Citrin hatása: védő, sejtregeneráló, önbizalom növelő, energetizáló, méregtelenítő, nyugtató, tisztító, pénzvonzó, energetizáló

Csillagjegy: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak

Csakra: napfonat csakra, torokcsakra

Szellemi terület: Kedvet ad az élethez, önmegvalósításhoz erőt ad.

Lelki terület: Életörömöt közvetít, javítja az önkifejezést. Depresszión való átlendülésben nagy segítség lehet.

Mentális terület: Segít feldolgozni és megérteni a minket ért érzelmeket és hatásokat. Levonni belőlük a megfelelő tapasztalatokat és hasznosítani életünkben.

Test: Erősíti az idegeket, a gyomrot, a lépet és a hasnyálmirigy működését, ezáltal kezdeti stádiumban lévő cukorbetegségen is segíthet.

 

Achát

Achát hatása: gondolattisztító, egyensúly teremtő (test-, lélek-, szellemben egyaránt), emésztést segítő

Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió

Szellemi terület: Segít a befelé fordulásban, meditációban; összeszedettség és a dolgokra való összpontosítás, biztonságérzet, belső egyensúly és valóság érzet kialakulásában játszhat nagy szerepet.

Csakra: Szívcsakra, Gyökércsakra

Lelki terület: Egyes feltevések szerint oltalmat, védettséget, biztonságot nyújt.

Mentális terület: Támogathatja a realitásérzék, a gyakorlatias gondolkodás fejlődését és a könnyed problémamegoldást.

Test: A népi hagyományok szerint alkalmazható szemre, üreges szervekre (gyomor, belek stb.) véredényekre, bőrre. A terhesség védőköve.

 

Rózsakvarc

Rózsakvarc hatása: Önbizalom növelő, termékenység fokozó, nyugtató, segít a kommunikációban, rá vezet mások és magunk szeretetére és elfogadására, szerelem vonzó

Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg

Csakra: szívcsakra

Szellemi terület: Érzékenység, magabiztosság.

Lelki terület: Javítja a megérzéseket, segít a szexuális nehézségeken. Együtt érző képesség megerősítése, önmagunk szeretetében segít, erősíti a szívet.

Mentális terület: Rávilágít az igényeinkre és mások vágyaira. Segít megkülönböztetni a jót a rossztól.

Test: Harmonizálja a szívritmust, segíti a nemi szerveket és a termékenységet.

 

Fluorit

Fluorit hatása: védelmező, sejtregeneráló, megfázással járó tünetek enyhítése, fájdalomcsillapító, auratisztító, tanulássegítő, nyugtató, elektromágneses szmog tisztító, spiritualitás fejlesztése.

Csillagjegy: Vízöntő, Halak

Csakra: Koronacsakra

Szellemi terület: Szabad szellem. Segít abban, hogy észre vegyük azt ha valaki vagy valakik irányítani akarnak. Találékonyságunkra és leleményességünkre is nagy hatással lehet.

Lelki terület: Élénk érzelmeket pl. elnyomott érzelmek felszínre kerülését és több érzelmi változatosságot is át élhetünk.

Mentális terület: Döntési szabadságot biztosít és találékonnyá tesz. Gyorsítja a gondolkodást segít megérteni amit még nem sikerült.

Test: Jó a bőrre, a nyálkahártyákra, az idegekre, a csontokra és a fogakra, segít a tüdő és a légutak regenerálásában, mozgékonnyá teszi az ízületeket, jó a köszvényre, allergiákat is enyhít.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: