10 ásvány szorongás és stressz ellen

 

 

Gondoltál már arra, milyen jó lenne reggelente szorongás és stressz mentesen kipihenten ébredni. Egész nap, nyugodtnak érezhetnéd magad, több energiád lenne, és mégis több szeretetet és bőséget vonzhatnál az életedbe?  Az itt felsorolt 10 ásvány,  a szorongás és stressz elleni küzdelemben lehet a segítségedre.

 

A SZORONGÁS GYÓGYÍTÁSÁNAK ELŐNYEI

 

Amikor elkezdjük egyensúlyba hozni az energiánkat, jobban alszunk, és az elménk nagyon tiszta lesz.

Személyes rezgésünk megnő, majd a szeretet és a jólét megnyilvánulásai kezdenek megjelenni az életünkbe.

A belső békénk megnő és személyes fényünk szárnyalni kezd!

Azután a kapcsolataink elkezdenek javulni, és a siker életünk minden területén feltűnik.

 

10 ÁSVÁNY A SZORONGÁS ÉS STRESSZ ELLEN

 

A gyógyszerekkel ellentétben, amelyek csak a tüneteket kezelik, egyes speciális kristályok lehetővé teszik az érzelmi testünk egyensúlyának megteremtését, ezáltal eljutunk a probléma gyökereihez.

 

Akvamarin: Csökkenti a stresszt és a belső béke érzetét kelti.

Csökkenti a stresszt és annak káros hatásait, tisztítja a körülöttünk lévő energiákat, megnyugtatja az elmét és beindítja a felfokozott tudatállapotot.

 

Itt találod az Akvamarin karkötőket!

 

Ametiszt: Egy erős, védő és gyógyító kristály, amellyel mindig rendelkeznünk kell. 

Használata megvédi viselőjét a pszichés támadásoktól, a káros energiákat szeretetté és nyugalommá alakítja. Az ametiszt képes meggátolni a veszélyes vágyakat, ingerlékenységet, hangulatváltozásokat, szorongást, félelmet és haragot. Eloszlatja a szomorúságot, bánatot és feloldja a negativitást.

 

Itt találod az Ametiszt karkötőket!

 

Fekete turmalin: Akadályokat épít közénk és a konfliktusos helyzetek / gondolatok / emberek közé, amik és akik elszívják az energiánkat.

Az egyik legjobb kristály a stressz és a szorongás kezelésére. Magas frekvenciája lehetővé teszi, hogy személyes szinten, amulettként, vagy olyan környezetben használjukel, mint például otthonunk vagy irodánk energiájának tisztítása.

 

Hegyikristály:  Aura tisztítása és energizálása

Tisztítja és felemeli az Aura energiákat, energiát ad más köveknek és kristályoknak, eloszlatja a negativitást és vonzza a pozitív rezgéseket.

 

Itt találod a Hegyikristály karkötőket!

 

Kék csipke achát: Jó hatással van stressz kezelésére, az érzéseinek kifejezésére és a jó éjszakai alvásra is.

Lehetővé teszi, hogy későbbi megbánás nélkül elmondjuk a gondolatainkat, és kijussunk a félelmet kiváltó helyzetekből és konfliktusokból. A Kék csipke-Achát egy támogató kristály, amely megnyugtatja a stresszel kapcsolatos helyzeteket és segít leküzdeni a kommunikációs kihívásokat.

 

Itt találod az Achát karkötőket!

 

Kék kvarc: Csökkenti a szorongást és megszünteti a félelmeket

Elősegíti a mély érzelmi gyógyulást, eltávolítja a győzelemtől való félelmet, segíti az életben való sikert és megnyugtatja a pánikrohamokat.

 

Lapis lazuli:  Az egyik legrégebbi spirituális kristály, amelyet az emberiség ismer

Évszázadok óta használják a bölcsesség, béke és hatalom megszerzése céljából. Használják ezt a kristályt a szorongás enyhítésére és a negativitás elhárítására, különösen akkor, ha úgy érzi, hogy személyes vagy szakmai életében elhasználódott vagy elárasztotta a stressz.

 

Itt találod a Lapis lazuli karkötőket!

 

Lepidolit: Az egyik leginkább ajánlott kristály, ha érzelmi instabilitásról van szó 

Nemcsak stressz esetén alkalmazható pánikrohamok, általános szorongás és más kontrollvesztés esetén is.

 

Itt találod a Lepidolit karkötőket!

 

Prehnit: Raphael arkangyal gyógyító kőve

Segít megszüntetni a félelmeinket és a pánikot, gyógyító energiákat vonz magához, védi az egészséget és segíti lelkünk fejlődését.

 

Rózsakvarc: A belső béke érzetét kelti és vonzza a szeretetet.

Szeretetet vonz az életünkbe, megtisztítja és megerősíti az aurát, felélénkíti a szenvedélyt, valamint harmonizálja a szerelmet és a családi kapcsolatokat. Mindenkinek ajánlott, aki szorongást vagy stresszt tapasztal. Ez egy erős kristály, amely a szívcsakrához kapcsolódik, és nagyszerű gyógyítószer.

 

Itt találod a Rózsakvarc karkötőket!

 

ÁSVÁNYKÖVEK HASZNÁLATA STRESSZ ELLEN

 

Elhejezhetjük őket az ágyunk közelében, hogy alvás közben jó hatással legyenek energiatestünkre.

Ékszerként a testünkön, karkötők formájában is viselhetjük őket, akkor úgy működnek, hogy egyensúlyba hozzák energiánkat, ellazítják testünket és harmonizálják az érzelmeinket a nap folyamán.

Meditáció során használhatjuk, elménk megnyugtatására és segítenek módosult tudatállapotba kerülni.