A 16 legjobb kristály kiégés és kimerültség ellen

 

 

Kimerítenek a mindennapok? Teljesen kifogyott az energiád? 

Töltsd fel akkumulátoraidat! Meríts energiát az ásványokból.

Most megosztjuk veled,  mely ásványok segítenek a kimerültségben.

Nem számít, mennyire  érzed magad pozitívan, a reggeli  ébredést követően, a hosszú órákon át tartó munka, a számtalan helyről jövő negatív energia és a rengeteg stressz, a nap folyamán néha teljesen kimeríthet. 

Az energiagyógyítók aurának hívják, vagy személyes energiának, amelyet magunkban hordozunk. 

Amikor a negativitás nyomaszt, a személyes energiánk jelentős része már elfogyott.

A vitalitás hiánya a szervezetünkben nemcsak fáradtságot okoz, hanem a legtöbb esetben a termelékenységünk is észrevehetően csökken. A testi és lelki gyengeség érzése viszont könnyen szorongásos állapotokhoz, stresszhez és fáradtsághoz vezet.

Mivel nagyon gyakori, sokan nem veszik elég komolyan, és nem teszik meg a szükséges intézkedéseket, hogy megakadályozzák, hogy ez az állapot rendszeresen visszatérjen.

A kiégés jelei

  • Gyakran érzed magad türelmetlennek és ingerlékenynek
  • Könnyen felzaklatnak kisebb kellemetlenségek is
  • Nehezen tudsz koncentrálni a feladatokra
  • Elzárkózol azoktól, akikhez közel állsz 
  • Álmatlanságod van, vagy fáradtnak érzed magad annak ellenére, hogy eleget alszol
  • Üresnek és cinikusnak érzed magad még olyan dolgokkal is, amelyek korábban örömet okoztak neked
  • Alacsony az energiaszinted és a hangulatingadozásaid vannak
  • Gyakori fejfájásod/bélrendszeri problémáid vannak

 

Ha energiahiányos állapotba kerülsz, csak hívd segítségül az ásványokat.

 

Mely ásványok segítenek a kimerültségben

A kimerültség olyan állapot, amikor a test és az elme kimerültnek és kimerültnek érzi magát. Az ásványok és kristályok segíthetnek enyhíteni ezt az állapotot, és újra feltöltődni energiával. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb ásványokat a kimerültség ellen.

 

  • Achát
  • Akvamarin
  • Ametiszt 
  • Citrin
  • Krizokolla
  • Hegyikristály
  • Óceán jáspis
  • Gránát
  • Karneol
  • Kvarc
  • Labradorit
  • Obszidián
  • Rózsakvarc
  • Rózsaszín opál
  • Smaragd
  • Szodalit
  • Topáz
  • FeketeTurmalin

Achát

Az achát egy olyan ásvány, amely segít az érzelmi és fizikai kimerültség enyhítésében. Segít a testnek és az elmének újra feltöltődni, és javítja az életminőséget. Az achátot érdemes az ágy mellett tartani, hogy segítsen a nyugodt alvásban.

 

Akvamarin

Az akvamarin segít a stressz és a szorongás enyhítésében. Segít a testnek és az elmének újra feltöltődni, és javítja az életminőséget. Az akvamarint érdemes a meditáció során használni, hogy segítsen a nyugodt és mély légzésben.

 

Ametiszt 

Az ametiszt egy lila ásvány, amely a test, elme és szellem gyógyítására szolgál. Ez a kő köztudottan megszabadít a stressztől, csillapítja az ingerlékenységet, egyensúlyba hozza a hangulatot és a szorongást.

A korona- és a harmadik szem csakrához kapcsolódik, és nyugtató hatású azoknak, akik túlterheltek, kimerültek és kiégettek. Úgy gondolják, hogy megnyugtatja az idegeket, és jó a szorongó érzések csillapítására. 

Használd a kimerült energiák megfiatalítására, a stressz enyhítésére, és úgy érzi, hogy védett a világ keménysége ellen.

 

Bronzit

Reményt hoz a lelkünkbe, és erőt ad a félelmek, a határozatlanság és a tehetetlenség legyőzésére. 

Segít csökkenteni a krónikus fáradtságot, feszültséget és nyugtalanságot is. Segít kiegyensúlyozottnak és kontrolláltnak érezni magunkat. Csökkentheti az önbizalomhiányt, a bizonytalanságot és az önpusztító gondolatokat.

Összehangolja gondolatainkat és tetteinket, javítja önmagunkba vetett hitünket, és bátorságot ad. Erősíti érzelmi erőnket és segít a nehéz helyzetek kezelésében, miközben segít a jó döntések meghozatalában.

 

Citrin

A citrin egy sárga kő, ami a tisztításra és a fiatalításra összpontosít. Magában hordozza a nap energiáját, így kiválóan alkalmas a tisztaság, a kreativitás és a fizikai állóképesség növelésére.

Hangulatot is javítja.

 

Krizokolla

A krizokolla segít az érzelmi és fizikai kimerültség enyhítésében. Segít a testnek és az elmének újra feltöltődni, és javítja az életminőséget. A krizokollát érdemes az irodában vagy a munkahelyen tartani, hogy segítsen a stressz enyhítésében.

 

Hegyikristály

Kötelező kristály minden kezdő gyűjteményében. Tökéletes egyensúlyozó a többi kövek összes hatásához.

A 12 mester egyike, a kristálygyógyászatban is előszeretettel használják. Elősegíti a tisztaságot és a harmóniát.

 

Óceán Jáspis

Az óceán jáspis egy olyan ásvány, amely segít a testnek és az elmének újra feltöltődni, és javítja az életminőséget. Az óceán jáspist érdemes a meditáció során használni, hogy segítsen a nyugodt és mély légzésben.

 

Gránát

A gránát egy energizáló és regeneráló ásvány. Ideális az energiaszint növelésére és a motiváció fokozására. Inspirál a szeretetre és odaadásra. Nagyon hasznos válságos pillanatokban mert bátorságot és reményt ad.

 

Karneol

A karneol egy narancssárga, néha mélyvörös színű ásvány, amely a stabilizálásra összpontosít. Elősegíti életünkben a pozitív választást és motiválja a sikert. Segít megtisztítani az elmét, érzékelést és koncentrációt a nehéz időkben.

 

Labradorit

A labradorit segít az érzelmi és fizikai kimerültség enyhítésében. Segít a testnek és az elmének újra feltöltődni, és javítja az életminőséget. A labradoritot érdemes az ágy mellett tartani, hogy segítsen a nyugodt alvásban.

 

Obszidián

Az obszidián ásvány, amely segít a stressz és a szorongás enyhítésében. Segít a testnek és az elmének újra feltöltődni, és javítja az életminőséget. Az obszidiánt érdemes a meditáció során használni, hogy segítsen a nyugodt és mély légzésben.

 

Rózsakvarc

A szeretet , együttérzés és kedvesség kristálya. Minden alkalommal, amikor egy családtagod, munkatársad,  vagy bárki más feldühít , tartsd közel ezt a kvarcot a szívedhez. 

Próbáld meg elgondolni, hogy mindannyian követünk el hibákat, és mindennek megvan a maga oka. Kevésbé érzed majd magad ingerlékenynek, és könnyebben megértesz másokat.

Ez az ásvány olyan erővel rendelkezik, amely megnyitja a szívedet. A pozitív gondolkodásra, megbocsátásra és önszeretetre ösztönöz.

 

Rózsaszín Opál

Csodálatosan segít az érzelmi fájdalmak és traumák gyógyításában. Lágy, nőies energiát kínál, amely jól párosítható a Bronzit férfias energiájával.

Ez a gyönyörű kő a megbocsátásról , kompromisszumról, nagylelkűségről, megbocsátásról és a szeretetről szól. Energiája megnyugtató és központosított, így elriasztja a pánikot és enyhíti az érzelmi sebeket.

Csökkentheti a dühöt, haragot és az önpusztító viselkedést, ugyanakkor oldja a stresszt és a szorongást. Ha vissza akarja nyerni erejét a trauma után, akkor ez a depresszió kristály segít megtenni.

 

Smaragd

A smaragd segít az érzelmi és fizikai kimerültség enyhítésében. Segít a testnek és az elmének újra feltöltődni, és javítja az életminőséget. A smaragdot érdemes az ágy mellett tartani, hogy segítsen a nyugodt alvásban.

 

Szodalit

A szodalit egy olyan ásvány, amely segít a stressz és a szorongás enyhítésében. Segít a testnek és az elmének újra feltöltődni, és javítja az életminőséget. A szodalitot érdemes az irodában vagy a munkahelyen tartani, hogy segítsen a stressz enyhítésében.

 

Topáz

 A topáz segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, és javítja az alvást. Ez az ásvány segíthet a testnek és az elmének megnyugodni, és segíthet a kimerültség és a fáradtság leküzdésében. A topáz hatékonyan segíthet a depresszió és a szorongás kezelésében is.

 

Fekete Turmalin

Ideális ásvány mindenkinek, de leginkább azoknak, akiknek érzelmileg kimerítő és kihívásokkal teli helyen vagy körülmények között kell dolgozniuk vagy élniük. 

Segít abban, hogy kiegyensúlyozottabb maradj, amikor úgy érzed, hogy a dolgok kikerülnek az irányításod alol.