Termékenység fokozó kövek a babavárás idejére

 

Ebben a cikkünkben termékenység fokozó ásványkövek jelentőségéről beszélünk a babavárás idejére.

TERMÉSZETES ÁSVÁNYKÖVEK, AMELYEK NÖVELIK A TERMÉKENYSÉGET

 

A gyermekvállalás időszaka egyedülállóan izgalmas időszak, de néha kissé lehangoló lehet ha nemsikerül könnyen és gyorsan teherbe esni. A természetes kövek a termékenység érdekében, segítenek felkészíteni a testünket és az elménket család legfiatalabb tagjának érkezésére.

Egyes kövek mint például a jáspisok, hasznosak lehetnek azoknak a pároknak, akiknek nehézségeik támadnak a teherbe eséssel. Ezek a kövek, a test és a lélek ellazításával, a hormonális egyensúly helyreállításával és a stressz csökkentésével növelhetik a teherbe esés esélyeit.

Ezek a kövek nemcsak a kívánt eredmény elérésében segítenek, hanem megvédik a születendő babát is. Ha az interneten böngészed a baba-mama fórumokat, sűrűn találkozhatsz olyan témákkal, ahol a terhességgel kapcsolatban bizonyos kövek jótékony hatásairól számolnak be.

Valójában egy globális meddőségi válság kellős közepén vagyunk. Szakértők szerint, a 30-as évei közepén járó fiatal párok átlagosan 8-13% -a terméketlen.

Amikor hosszabb ideig tartó sikertelen próbálkozás után sem fogan meg a baba, orvoshoz kell fordulni.

Az orvosi vizsgálat és kezelés mindenképpen szükségszerű és kötelező, mi is erre biztatunk, de kiegészítő lehetőségként az ásványok hatását is kipróbálhatod.

Ebben a cikkben arról beszélünk, hogy mely ásványkövek hasznosak a termékenység szempontjából és hogyan használhatók fel! Ezek a kövek nagyon hasznosak lehetnek azok számára, akiknek nehézségei vannak a teherbeeséssel.

 

MIÉRT ÉS MIRE JÓK A TERMÉSZETES KÖVEK?

 

A termékenységet segítő kövek finom energiát sugároznak, amely fokozza a vitalitást és ezáltal megkönnyíthetik a termékenységet.

Ezen kövek mindegyikének megvan a maga frekvenciája. Minden elem bizonyos frekvencián rezeg. Ez a rezgés finom gyógyító energiát szabadít fel.

Az egyes kövek, például a jáspis által kibocsátott energiák, elnyelik a test negatív energiáit, és egyensúlyt teremtenek az energiaszintünkben azzal, hogy felszabadítja azt a pozitív energiát, amelyet a szervezet felhasznált a gyógyulási folyamat során.

 

MELYEK AZOK A KÖVEK AMELYEK JÓK A BABAPROJEKT SORÁN?

 

Itt található a termékenység érdekében használható gyógyító kövek listája:

 

1. KARNEOL

  • Színe: narancs, piros

  • Csakra: szakrális csakra, gyökércsakra

  • Származási hely: Románia, Csehország, Szlovákia, Izland, Anglia, USA, Peru, Brazília, India

A kreativitás, az inspiráció és a bátorság köveként ismert karneol a termékenység gyógyító kövei közé tartozik. Ez az egyik leggyakoribb termékenységi kő, amely elősegíti a szexualitást, a termékenységet és az energiát.

Feloldhatja az energetikai gátakat, rezonál a szakrális csakrával, a férfi és női reproduktív szervek energiaközpontjaival. A méh, a petefészkek, a hüvely, a petevezetékek, a méhnyak, a herék és a prosztata szintén stimulálja ezt a termékenységi követ.

A karneol támogatja a reproduktív és hormonális rendszereket, miközben fenntartja az egyensúlyt a reproduktív területeken. Ideális kő, ha gyermeket szeretnénk. Ismert arról is, hogy segít növelni a szexuális vágyat és a bizalmat. Ezt a követ hordhatjuk a zsebünkben, vagy az övünkre is akaszthatjuk. Hatásuk maximalizálása érdekében ajánlott testünkön a termékenységi terület közelében tartani őket.

 

 

2. HOLDKŐ

Az „új kezdetek kövének” nevezett holdkő az egyik legjobb választás, ha teherbe szeretnél esni. Ez a kő, igazodik a hold női energiájához. Érzelmi stabilitást és a kedvességet képviseli.

 

Állítólag kiegyensúlyozza a nők menstruációs ciklusát, a hormonokat és az anyagcserét, ezáltal segít a terhességben. Holdkő, mint termékenységet fokozó kő, használható a stressz csökkentésére és termékenyebbé válásra. Miközben ezt a követ a kezedben tartod, tűzd ki termékenységi célod, teliholdkor. Ezt követően viseld nyakláncként, vagy tartsd a párnád alatt egész éjjel. Ha egy kis kutatást végzünk a " holdkő és terhesség " témában az interneten, meglepő eredményekkel találkozhatunk.

 

3. KRIZOPRÁZ

A jin-jang energia kiegyensúlyozása nagyon fontos, amikor teherbe akarsz esni. A Krizopráz segíthet ennek elérésében. Ez a kő segít a szexuális erő és a termékenység növelésében.

Depresszióban szenvedőknek is kiváló. Energiát ad a szívnek és a csakráknak. Ez a kő nyugalmat és érzelmi egészséget kínál azoknak, akik pozitívabban akarják érezni magukat, ha segítségre van szükségük, vagy azoknak, akiket önvád gyötör. Szerelmi életed feldobásához hordhatsz egy darab karneolt és krizoprázt a zsebedben.

 

4. RÓZSAKVARC

A feltétel nélküli szeretet köveként ismert rózsakvarc a  termékenységet növelő gyógyító kövek közé tartozik. A termékenység elengedhetetlen köve, mivel kiválóan alkalmas a szívcsakra megnyitásához. Ez a kő biztosítja az önszeretet és az önértékelés azon tulajdonságait, amelyek fontosak a terhesség megfontolásakor.

Ez a termékenységi kő enyhíti a bűntudat vagy a feszültség érzését is, amely akkor merülhet fel, ha nem tudunk a kívánt időszakon belül teherbe esni. Ezenkívül termékenységi kőként önálló anyai erényeket biztosít a szexuális vitalitás és érzékiség előmozdításával. Helyezd a rózsakvarcot az ágyad közelébe vagy az ágy alá, hogy előnyös tulajdonságait egész éjszaka kihasználhasd.

 

5. JÁDE

A báj és a harmónia védelmezőjének tartják. Gyermekvállaláskor a dolgok kissé stresszesek lehetnek. Jáde segít helyreállítani az egyensúlyt és a szeretetet azáltal, hogy felszabadítja az elfojtott érzelmeket, amelyek energiagátat hozhatnak létre. Ennek eredményeként magabiztosabbá válhatsz, és összességében élvezheted és megélheted, a babavárás időszakát.

 

6. AVENTURIN

A termékenység természetes kőveként emlegetett aventurin a terhesség legjobb kövei közé tartozik. Ez a kő a jólét, a szerencse és a siker elemeit, valamint energetikai tulajdonságait hordozza, amelyek elősegítik a bizalmat és a harmóniát. Ezenkívül segíthet a tartós érzelmi problémák megoldásában, amelyek energiablokkot válthatnak ki.

 

7. LEPIDOLIT

A Lepidolit, más néven a béke és az átalakulás köve, egyedülálló természetes kő, amely javíthatja lelkibékénket. Lítiumtartalma mellett gyógyító ereje van, amely segít enyhíteni a szorongás és a depresszió érzését, amelyek néha előfordulhatnak a teherbeesés során.

Békekőként megvan az a tulajdonsága, hogy viszonylag kis erőfeszítéssel könnyen elérhetjük céljainkat. A termékenységet növelő természetes kövek közé tartozik a lepidolit mentálisan nyugodtabbá tesz. Ezért nagyszerű választás, ha teherbe akarsz esni, és olyan kristályt keresel, amely nyugtató hatást biztosít. Lepidolit kőből készült nyakláncot viselhetsz, hogy visszanyerd a belső békédet és megértsd egy esemény okát.

 

8. UNAKITE

Az unakite, amely aktiválja, tisztítja és erősíti a szakrális, gyökér- és szívcsakrákat. Segít kiegyensúlyozni a negatív energiákat és elősegíti a pozitív energiát, amely elengedhetetlen a termékenység javításához.

Segít emlékezni és megérteni, hogy az energiamező blokkolásait hogyan válthatják ki a korábbi tapasztalatok. Az ilyen blokkok számos lelki problémához vezethetnek, beleértve a terméketlenséget is.

terméketlenség egyik gyógyító köve , az unakite vélhetően segít megőrizni mind az anya, mind a baba egészségét a terhesség alatt. Ebből a szempontból a terhesség alatt használt természetes kövek közé tartozik.