Koncentrációt növelő, energetizáló, nyugtató, munkahelyi stresszoldó karkötő

Újdonság
Nincs értékelés
–12 %
koncentraciot novelo energetizalo nyugtato munkahelyi stresszoldo karkoto 2514
5 080 Ft 5 321 Ft 5 563 Ft 5 805 Ft 6 047 Ft 6 288 Ft 5 080 Ft-tól –12 % 4 470 Ft 4 682 Ft 4 895 Ft 5 108 Ft 5 321 Ft 5 533 Ft 4 470 Ft-tól
Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.05.22 2024.05.22 2024.05.22 2024.05.22 2024.05.22 2024.05.22 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Koncentrációt növelő, energetizáló, nyugtató, munkahelyi stresszoldó ásvány karkötő ónixal, hemimorfittal, morganittal, apatittal, angelittel, akvamarinnal,  fazettált hematit korongokkal és kerámia kézműves gyönggyel

Termékleírás :

Gyöngyök mérete: 

  •  8 mm-es ásványgyöngyök
  • 10 mm-es Kerámia kézműves gyöngy - 1 db

Hematit korongok mérete: 4 mm

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Ónix

Ónix hatása: javítja a hallást, energetizáló, védő, stabilitást adó, kitartást növelő, stresszoldó, csontokat, fogakat erősítő, immunrendszer ellenálló képesség javító

Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő

Csakra: gyökércsakra, koronacsakra

Szellemi terület: Önérvényesülés

Lelki terület: Az ásványékszerek szerelmesei szerint erősítheti az öntudatot és a felelősségérzetet, saját magunkért való kiállást.

Mentális terület: Erősítheti a logikus gondolkodást, az érvelés képességét és segít kontroll alatt tartani dolgainkat.

Test: Javítja az idegek működését, a hallást, jó a belső fül betegségeire. Erősíti az immunrendszer ellenálló képességét.

 

Hemimorfit

Hemimorfit hatása: Fokozhatja a pozitív energiát és életörömöt. Segíthet az önbizalom és önelfogadás növelésében.

Csillagjegy: Oroszlán csillagjegyhez kapcsolódik. Az Oroszlán jegyében születettek számára lehet különösen harmonizáló hatással.

Csakra: A napfonat (Solar Plexus) csakrához kapcsolódik. Segíthet az önbecsülés és az egyéniség kifejezésének támogatásában.

Szellemi terület: Serkentheti a kreativitást és az inspirációt. Segíthet a célok kitűzésében és azok elérésében.

Lelki terület: Segíthet az érzelmi sebek gyógyításában és az önelfogadásban. Fokozhatja az élettel való elégedettséget és boldogságot.

Mentális: Kiegyensúlyozhatja a gondolatokat és segíthet a belső béke elérésében. Serkentheti a mentális tisztaságot és a fókusz megtartását.

Test: Fizikai és energetikai támogatást nyújthat a gyomor és az emésztőrendszer területén. Segíthet az emésztési problémák enyhítésében és az általános fizikai vitalitásban.

 

Morganit

Morganit hatása: Nyugtató és szívnyitó hatású kristály. Segíthet az érzelmi sebek gyógyításában és a szeretet energiájának felerősítésében.

Csillagjegy: Rák és Skorpió csillagjegyhez kapcsolódik. Az érzékeny és intuitív Rák és a szenvedélyes, mély érzelmű Skorpió számára is jótékony hatású lehet.

Csakra: A szívcsakrához kapcsolódik. Segíthet az együttérzésben, az önelfogadásban és a szeretet áramlásának fokozásában.

Szellemi terület: Serkentheti az empátiát és az érzelmi intelligenciát. Segíthet a kapcsolatok mélyítésében és az önmegismerésben.

Lelki terület: Segíthet az érzelmi sebek gyógyításában és a traumák feldolgozásában. Fokozhatja a belső béke és harmónia érzését.

Mentális: Segíthet a negatív gondolatok és érzések feldolgozásában. Fokozhatja a mentális tisztaságot és a lelki egészséget.

Test: Fizikai és energetikai támogatást nyújthat a szív és a mellkas területén. Segíthet az érzelmi feszültség enyhítésében és az általános fizikai kényelemben.

 

Apatit

Apatit hatásai: immunerősítő, csonterősítő, idegstabilizáló, sejtregeneráló, fogyást segítő, kommunikáció, nyugtató, spirituális fejlődést erősítő

Csillagjegy: ikrek

Csakra: torokcsakra, harmadik szem csakra

Szellemi terület: Az élet minél valóbb megélésére motivál.

Lelki terület: Motiválttá tesz, segít átlendülni egy fáradt kimerült állapoton. ingerlékenység és agresszió mérséklésében is nagy szerepet játszhat.

Mentális terület: A bú, szomorúság, csalódottság leküzdése illetve a pozitív dolgokra való figyelést segíti.

Test: sejtregenerálás, rossz test tartás helyreállítás, energiáink mozgósítása, ízületi panaszokra; a kalcium felszívódás segítése révén a fog képződés , csontok összeforrása, porc képződésben játszhat szerepet.

 

Angelit

Angelit hatása: Nyugtató és kiegyensúlyozó hatású. Segíthet a stressz és szorongás csökkentésében. Fokozhatja az intuíciót és a spirituális érzékenységet.

Csillagjegy:  Halak és Vízöntő csillagjegyhez kapcsolódik. Különösen harmonizáló hatással lehet a Halak jegyében születettekre.

Csakra: Főként a torokcsakrához és a harmadik szem csakrához kapcsolódik. Segíthet ezeknek a csakráknak az egyensúlyban tartásában és tisztításában.

Szellemi terület: Fokozhatja az intuitív képességeket és a spirituális kapcsolatokat. Segíthet az álmok megértésében és az intuíció követésében.

Lelki terület:  Mély békét és belső nyugalmat hozhat. Segíthet az elfojtott érzelmek felszínre hozásában és megértésében.

Mentális: Segíthet a mentális tisztaság és a gondolatok rendezettségének megőrzésében. Fokozhatja a koncentrációt és a mentális éberséget.

Test: Fizikai és energetikai támogatást nyújthat a torok és a nyak területén. Segíthet az alvásproblémák enyhítésében és az általános fizikai kényelemben.

 

Akvamarin

Akvamarin hatása: kommunikációt segítő, nátha, autoimmun-betegség, szem-, depresszió-, pajzsmirigy-, hormonháztartás javító, anyagcsere fokozó, torokfájás-, allergia enyhítő

Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Vízöntő, Halak

Csakra: Torokcsakra

Lelki terület: Kellemes megnyugvást ad ahhoz, hogy ami egyszer elkezdődött az be is fog fejeződni illetve alakul tovább ahogy kell.

Mentális: Életünk rendbe tételére és biztonságra sarkall bennünket.

Test: Az immunrendszerünk túlműködéseinél mérsékeli a reakciókat, mint például a szénanátha. Szabályozza hormonháztartásunkat és a szem látásával kapcsolatos dolgokra is nagyon jó hatással van.

 

Hematit

Hematit hatása: magas vastartalma miatt jó hatással van a vérképre, stabilitást adó, védelmező, betegség utáni felépülésben erőt adó

Csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő

Csakra: gyökércsakra

Szellemi terület: Túlélési ösztön erősítése

Lelki terület: Erősíti az akaratot, rávilágít a teljesületlen vágyakra. Lendületet ad az életünknek.

Mentális terület: Az elemi szükségletekre és a testi jólétre irányítja a figyelmet. Nagy baj esetén segít a harcban.

Test: Elősegíti a vas felvételt és a vérképzést így stabilizálva az egészséget, erősíti a vékonybelet, a vastagbelet és a vesét.