Prehnit, ónix karkötő életfa medállal

–5 %
prehnit onix karkoto eletfa medallal 2341
4 427 Ft 4 637 Ft 4 847 Ft 5 057 Ft 5 268 Ft 5 478 Ft 4 427 Ft-tól –5 % 4 206 Ft 4 405 Ft 4 605 Ft 4 804 Ft 5 005 Ft 5 204 Ft 4 206 Ft-tól
Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat
Várható kézbesítés:
2024.07.25 2024.07.25 2024.07.25 2024.07.25 2024.07.25 2024.07.25 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

Prehnit, ónix ásvány karkötő prehnittel, matt ónixal és acél  életfa medállal

Termékleírás :

Gyöngyök mérete:  8 mm-es ásványgyöngyök

Rugalmas, dupla soros,  gumis ékszerdamil alapra készül

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A karkötő a következő ásványokat tartalmazza:

 

Prehnit

Prehnit hatása: A Prehnit egy ásvány, amely nyugalmat és belső békét hoz az életbe. Segít az érzelmi gyógyulásban és az empátia erősítésében, miközben támogatja a személyes harmóniát és az egyensúlyt. Meditáció során segít a mentális csend és a spirituális fejlődés elérésében, továbbá növeli a kreativitást és segíti az önismeretet. Az energetikai hatásai pedig pozitívan befolyásolják a fizikai egészséget is, például az emésztést és az immunrendszert erősítve.

Csillagjegy: Mérleg  -  A prehnit különösen pozitív hatással lehet a mérlegekre, segítve őket a döntéshozatalban és az egyensúly megtartásában. Nyilas  -  A nyilas csillagjegy szülöttei számára a prehnit segíthet az optimizmus és az önbizalom növelésében

Csakra: Szívcsakra  -  A prehnit segíthet megerősíteni a szívcsakrát, elősegítve az érzelmi gyógyulást és az empátiát. Harmadik szem csakra  -  Ezen a területen a prehnit segíthet növelni az intuíciót és a spirituális érzékenységet.

Szellemi terület: Meditáció  -  A prehnitot gyakran használják meditáció során a mentális csend és a belső béke eléréséhez. Kreativitás  -  A követ alkotók és művészek is használják a kreativitás fokozására és az inspirációhoz.

Lelki terület: Stresszkezelés  -  A prehnit segíthet leküzdeni a stresszt és a lelki feszültséget, elősegítve a nyugodt életet. Önismeret  -  A követ gyakran használják önismereti munkában, segítve az egyéni erősségek és gyengeségek jobb megértését.

Mentális terület: Belső béke  -  A prehnit elősegítheti a mentális harmóniát és a belső béke megteremtését, segítve a stressz és a szorongás csökkentését. Koncentráció  -  A prehnit segíthet javítani a koncentrációt és a mentális éberséget, ami elősegítheti a hatékony tanulást és munkavégzést.

Test: Fizikai egészség  -  A prehnit energetikai hatásai pozitívan befolyásolhatják az egészséget, például segíthetnek az emésztési problémák enyhítésében. Immunrendszer  -  A prehnit támogathatja az immunrendszer erősítését, ami segíthet az egészség megőrzésében és a betegségek elleni védekezésben.

 

Ónix

Ónix hatása: javítja a hallást, energetizáló, védő, stabilitást adó, kitartást növelő, stresszoldó, csontokat, fogakat erősítő, immunrendszer ellenálló képesség javító

Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő

Csakra: gyökércsakra, koronacsakra

Szellemi terület: Önérvényesülés

Lelki terület: Az ásványékszerek szerelmesei szerint erősítheti az öntudatot és a felelősségérzetet, saját magunkért való kiállást.

Mentális terület: Erősítheti a logikus gondolkodást, az érvelés képességét és segít kontroll alatt tartani dolgainkat.

Test: Javítja az idegek működését, a hallást, jó a belső fül betegségeire. Erősíti az immunrendszer ellenálló képességét.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: