Karneol hatása

 

Karneol hatása: anyagcsere javító, idegrendszer erősítő, női szaporító szervekre, termékenységre jó hatással van, depresszió ellen, vérzéscsillapító, fejfájás ellen, vérellátás javító, ásványi anyagok felszívódását segítő, ízületi gyulladásokra is jó hatással lehet

 

KARNEOL: A FRISSÍTŐ ÉS ERŐSÍTŐ ENERGIÁK FORRÁSA

A karneol egy kvarc ásvány, amelynek vérvörös, húsra emlékeztető a színe, és néha sárgás az árnyalata. 

A karneol egy energiákkal teli kő, amely elősegíti a sikerünket, az egészségünket és életerőnket.

A tény az, hogy a karneol egy olyan kő, amelyet a természetben szinte észre sem veszünk, ékszerként viszont feltűnő a szépsége. 

Ékszerként és amulettként, alapvetően nagyra értékelt achát fajta. Az elmúlt évszázadok során, a világ számos pontján, a különböző kultúrák, misztikus erőt tulajdonítottak neki. Nagyra értékelték potenciális energetikai és gyógyító hatásai miatt. 

Ha meg szeretnéd ismerni a karneol kő tulajdonságait, ne hagyd ki ezt a cikket, amelyben mindent elmondunk, amit tudni szeretnél erről a féldrágakőről.

 

KARNEOL HATÁSA

A karneol rendkívül erős pozitív és vitalizáló energiákkal rendelkező kő.

Kiváló a testi és lelki fáradtság megszüntetésére, az élet minden területén a siker elősegítésére, és megvéd minket az irigységgel és a negatív erőkkel szemben.

Rendkívül alkalmas a szakmai sikerek előmozdítására is, mivel olyan energiákat bocsát ki, amelyek felébresztik a kreativitást, megszüntetik a negatív gondolatokat, élesítik az elmét és erősítik az önbecsülést.

Ösztönzi életünkben a pozitív változások megjelenését, helyreállítja életerőnket, bátorságot ad és megszünteti a félelmeinket.

Rezgései erősítik az energia keringését a testünkben és az auránkban, élesítik az elménket, serkentik az anyagcserénket és megvédenek minket az irigységtől és a negatív lelki erőktől.

 

A KARNEOL TERÁPIÁS HATÁSAI

Mivel sok létfontosságú energiát bocsát ki, a karneol serkenti az anyagcserét, növeli a termékenységet, növeli a szexuális energiát és javítja az ilyenirányú testi-lelki hajlamunkat is.

Rezgései felgyorsítják a csontok gyógyulását, csökkentik a hátfájást, segítik az ízületi gyulladás, a vesefájdalmak és a depresszió gyógyulását, szabályozzák a veseműködést.

Ezenkívül serkenti a vérkeringést, és segít az impotencia és a frigiditás gyógyításában.

 

ENERGETIKAI TULAJDONSÁGOK

A karneol kő segít helyreállítani az energiaegyensúlyt , mivel "tisztító" hatást fejt ki, amely segít megszüntetni a negatív rezgéseket az emberek körül vagy a tereik körül. Főleg a test felső részének energiaáramlási problémáinak korrigálására szolgál.

Amulettként is használják otthonokban és vállalkozásokban, védelmet nyújtva az irigységgel és az amulett tulajdonosára irányuló negatív gondolatokkal szemben.

A karneol a jól irányított erő és ambíció energiájával társul. Emiatt általánosan elterjedt a szakmai siker elérése , a feszültségek levezetése a döntő megbeszéléseken és a lelki tisztánlátás a munkával kapcsolatos döntések meghozatalakor.

 

A KARNEOL KŐ FELHASZNÁLÁSA A SZERELEM TERÉN

Vörös színét az élettel és a hatalommal, de a szerelemmel és a szexszel is összefüggésbe hozták . Emiatt a karneol követ a szexuális impulzusok felélesztésére, a termékenység aktiválására, a szerelmi és baráti csalódások feledtetésére, a féltékenység csillapítására, a stabil és tartós kapcsolat fenntartására szolgál.

 

HASZNOS SZÖVETSÉGES A SZELLEMI FRISSESSÉG MEGŐRZÉSÉÉRT

A karneol kő tulajdonságai közé tartoznak azok, amelyek a mentális folyamatok revitalizációjához kapcsolódnak. A drágakőről úgy gondolják, hogy az emlékezés szövetségese, ezért diákoknak és időseknek ajánlott használni. Úgy gondolják, hogy serkenti a kreativitást, így ideális azok számára, akik ezen a területen dolgoznak.

Azok számára, akik nehezen tudnak nyilvánosan beszélni vagy nincs önbizalmuk, a karneol segíthet abban, hogy szembeszálljanak az akadályokkal. Kialvatlanságban szenvedőknek is ajánlott, hiszen a kő energetikai hatása segítheti az elalvást, így nemcsak a testi, hanem a lelki pihenést is elősegíti.

 

KARNEOL TISZTÍTÁSA ÉS TÖLTÉSE 

A karneol egy különleges kő, amely képes önmagát feltölteni, azonban ha még jobban szeretnénk erősíteni az energiáját, hagyjuk a napfényben körülbelül 3 órán keresztül.

Lelki energiáid feltöltéséhez hagyd a holdfényben körülbelül 4 órán át.

Minden energiája megtisztítása érdekében mossuk le folyó vízben durva sóval körülbelül 5 percig.

 

HOGYAN HASZNÁLJUK A KARNEOL ÉKSZEREKET

A karneol kő tulajdonságai akkor hasznosíthatók, ha testünk közelében van, vagy olyan helyen, ahol sok időt töltünk (ház, iroda, üzlethelyiség, stb.). Ezért ezek a használatuk legáltalánosabb módjai:

A hangulat javítása, a siker elősegítése, az egészség erősítése, a pozitív életváltozások vonzása, valamint a személyes energiavédelem érdekében viselj karneol drágakövet.

A környezeted energiájának megtisztításához és növeléséhez válassz egy karneolt, és hagyd egy fix helyen nappalidban vagy hálószobádban.

Nyakláncként: ebben az esetben a karneol energia gátként működik, hogy megakadályozza a külső vibrációs hatások által okozott egyensúlyhiányt. Ugyanakkor kisugározza energiáját, hogy békét és nyugalmat hozzon a testi és lelki testbe.

Karkötőként: A zárkózott emberek számára, a karneol közelsége, bátorságot, magabiztosságot ad és segít ha nagyobb közönség elé kell kiállni, Pl.: beszédet mondani.

Karneol amulettet használják a ház vagy a védendő tér bejáratánál elhelyezve. Innentől taszítja a helyre belépők negatív energiáit.

 

A KARNEOL KŐ TIPIKUS FELHASZNÁLÁSI MÓDJAI

  • Blokkolja a lelki támadásokat és tisztítsa meg az aurát

  • Növeljük élet energiánkat

  • Elősegíti a sikert minden területen

  • Erősítse az anyagcserét

  • Javítja az energiaáramlást az egész testben

  • Tisztítsa meg az adott környezetet ahol elhelyeztük

  • Erősítse a szexuális energiát

  • Vonzzon pozitív változásokat az életben

  • Serkenti a vérkeringést

 

HOL TALÁLHATSZ EREDETI KARNEOL ÉKSZEREKET?
 

Webáruházunkban az karneolból készített ékszerek számtalan formában megtalálhatóak.

100% -ban eredeti kövekkel dolgozunk és minden nálunk vásárolt ékszerre ezt 100%-ig garantáljuk.